Noticies

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

El servei d'arxiu romandrà tancat mentre duri l'estat d'alarma i de confinament i per tant disortadament no serà possible la consulta presencial de la documentació.

Durant aquests dies us convidem a entrar a les diferents pàgines de la web on podreu veure els fons i col·leccions que hi ha a l'arxiu, a més d'una sèrie d'informacions i publicacions que poden ser del vostre interès: la publicació digital del cicle de conferències "Les guerres i els seus efectes", el treball "Cassà un oasi de pau en temps de guerra", la base de dades sobre fosses en el terme de Cassà, les revistes Descobrim del Grup de Recerca i Estudis Casanencs, la publicació periòdica de l'arxiu Plecs, els programes de la Festa Major fins els anys cinquanta, un estudi sobre la iconografia de la façana de can Trinxeria, una reconstrucció virtual de l'antiga portada romànica de l'església parroquial, un cercador d'obres que s'han fet a Cassà des dels segle XIX fins el 1935. A més d'alguns documents digitalitzats com l'expedient de construcció del gegants de Cassà de la Selva, el considerat com primer llibre d'actes de Cassà de la Selva del segle XVIII i les actes del ple en pdf des de l'any 2002. I d'altres informacions que poden ser del vostre interès com un llistat d'alcaldes o el vídeo del pregó de la Festa Major de l'any 2014.

Properament anirem penjant més recursos i instruments de descripció de l'AMCS per tal de fer més ampli aquest repositori de la història i la documentació cassanenca.

Encara que no hi siguem físicament en l'equipament us atendrem a la bústia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on podreu sol·licitar totes aquelles informacions que siguin del vostre interès.